Derby25 hestevæddeløb

Derby25 hestevæddeløb

Derby25 giver dig muligheden for at spille stort på hestevæddeløb

Det nye danske hestevæddeløbs-site Derby25 åbner dørene i 2018 for alle sports og spilleinteresserede men især for alle med interesse for hestevæddeløb. Monopol-bruddet for nylig har banet vejen for at nye aktører kan melde sig ind i kampen om heste-kunderne og her kommer Derby25 ind i billedet.

Derby25

Derby25 er skabt af rutinerede fagfolk

Derby25 er ikke skabt af hvem som helst. Der dukker netop masser af mere eller mindre tvivlsomme spillesites op på nettet hver dag, men Derby25 er på ingen måde en af dem. Kigger man det nye hestespil-site i sømmene vil man få flere aha-oplevelser. Derby25 er en del af en større spillekoncern som så dagens lys helt tilbage i 2007. Koncernen hedder 25syv og har allerede flere sites på ‘samvittigheden’. Det velkendte sportsbetting-site Bet25 og online casinoet Rød25 er begge en del af 25syv-koncernen ligesom Derby25 altså bliver det nu.

En pioner ved roret på Derby25

25syv og det nye hestespil-site Derby25 er skabt af ingen ringere end Holger Kristiansen. Navnet siger måske ikke meningmand så forfærdeligt meget men i spillebranchen er han en sand pioner. Holger Kristiansen var manden der for alvor fik sat skub i Danske Spils sportsbetting-afdeling, især da man skulle fornye sig til det nye større og ekstremt voksende sportsbetting-marked. Holger Kristiansen forlod Danske Spil efter søsættelsen for blot at starte sit eget spillefirma op. Det efterhånden velkendte Bet24. Med dette blev Holger Kristiansen en konkurrent, ikke blot til resten af markedet men også til sin gamle arbejdsgiver Danske Spil. Bet24 blev en succes og Holger Kristiansen endte til sidst med at sælge selskabet til Unibet. Ikke synderligt lang tid efter salget var Holger påny på krigsstien med sit nye projekt: Bet25. Siden er det gået slag i slag, som det altid har gjort for den danske spille-pioner, og nu står han altså på tærsklen til at åbne hestespil-sitet Derby25.

Derby25 – et ærkedansk selskab

Der er efterhånden ekstremt mange udenlandske firmaer om buddet hos de danske kunder, så de danske tilbud drukner lidt i floden af fremmede aktører. Derfor kommer Derby25 lidt som et friskt pust, eftersom selskabet er ærkedansk. Man har dansk licens og drives fra den jyske by Silkeborg men dog også med afdelinger i København. Der er lidt over 20 danskere ansat i firmaet og man slår sig selvfølgelig op på at være særligt kompetente til at byde ind med dansk hestevæddeløb, fordi man netop er danske selv og har stor erfaring i spillebranchen allerede. Det giver mening på flere planer for de potentielle nye kunder hos Derby25.

Hvad er hestevæddeløb ?

Hestevæddeløb kan sammenlignes med al anden form for betting på andre sportsgrene blot med den forskel at der her spilles penge på heste og ikke på mennesker som udfører en sportsgren. I stedet for at spille på udfaldet af en given kamp eller sportslig begivenhed spiller man her på vinderen af et hestevæddeløb eller kombinationen af vindere i et løb.

Hestevæddeløb i Danmark

Herhjemme har Danske Spil haft monopol på hestevæddeløb nærmest siden tidernes morgen. Ingen andre udenlandske operatører eller danske for den sags skyld har kunnet byde ind med spil på heste til danske kunder, slet og ret fordi Danske Spil har siddet på markedet og har haft statens tilladelse til at være enevældig hersker på spillemarkedet herhjemme. Hestevæddeløb har derfor altid været en dansk kultur forbundet udelukkende med først Dansk Tipstjeneste og sidenhen Danske Spil. Med monopol-bruddet har man åbnet grænserne og tilladt udenlandske såvel som andre danske spilleoperatører at trænge ind på det danske marked. Man har liberaliseret markedet således at de danske kunder kan få glæde af en større intern konkurrence blandt udbyderne, som i i sidste ende kommer de danske spillere til gode. Derby25 er blot en blandt mange nye bejlere til de hesteglade danske spillekunder.

Hvordan spiller man på heste ?

Derby25 vil byde ind med samme spilleformer som allerede eksisterer på markedet og som også eksisterede da Danske Spil var enehersker på hestevæddeløbsmarkedet. Der er flere forskellige tilgange til hestevæddeløbene, som dels gør det enten mere enkelt eller mere kompliceret.
Her er et lille udpluk af hvad man kan spille på i hestevæddeløb:

Vinderen
Hos Derby25 og andre udbydere kan man vælge at spå om selve vinderen af et hestevæddeløb. Det betyder at du ikke skal gætte andet end den hest som kommer først i mål. Oddsene varierer selvfølgelig alt efter hvor stærke de respektive heste anslåes at være. Således får man lavere odds på de stærke heste og højere odds på de formodet svagere heste. Heraf kommer det engelske begreb Dark Horse – om en hest der ikke spåes mange muligheder for at vinde noget, men som kan ende med at overpræstere. Begrebet er sidenhen adopteret til anden sproglig brug end blot i hesteverdenen. Er man heldig at finde en dark horse, så kan man altså tjene forholdsvis mange penge på ret så lave indskud eftersom oddsene netop er høje på de heste der ikke forventes at gøre det godt. Så når Derby25 lancerer sine spiludbud og odds, så er det med at nærstudere hestene.

Plads
En anden sjov spiltype, som også vil poppe op i spiludbuddet på Derby25 er plads-spillet. Her får du en lidt større mulighed for at vinde i og med at din pågældende hest blot skal ende i top 3 for at du kan vinde på spillet. Det handler altså om at spå hvilken hest der som minimum kan ende i top 3. Det er trods alt en anelse nemmere end at gætte hvilken hest der vinder hele løbet.

Tvilling
Dette spiludbud vil også poppe op i Derby25s spilleprogram. Her skal du gætte hvilke to heste som ender i top 2. Det er dog underordnet hvilken en der vinder og hvilken en der ender som 2er. Du skal ‘blot’ gætte de to heste som kommer først ind over målstregen.

Trio
Spillet Trio siger næsten sig selv. Det drejer sig om top 3 i et givent løb. Derby25 vil også tilbyde dette langt sværere spil. Her skal du ikke blot gætte hvilke heste der ender i top 3 men også præcist hvem der ender på førstepladsen, andenpladsen og tredjepladsen. Men der er så også til gengæld flotte gevinster at hente hos Derby25 på netop dette spil, da det er en af de sværeste at gætte sig frem til.

V4 og V5
Danske spil kørte med såkaldte V4 og V5 spil da man sad på markedet. Det samme vil Derby25 helt sikkert også gøre. Her handler det ikke blot om at finde vinderhesten i et specifikt løb, men i hele fire på hinanden følgende løb (for V4s vedkommende) og fem vindere på hinanden følgende løb (for V5s vedkommendeI). En svær bedrift, som selvfølgelig også er velbetalt, hvis man skulle være så heldig at gætte kombinationen af de forskellige vindere i løbene.

Mck.dk

    Lukket for kommentarer.