Lån nemt og hurtigt med Vivus.dk

Lån nemt og hurtigt med Vivus.dk

Lån nemt og hurtigt med Vivus.dk

Hvis du ikke søger gratis lån, som oftest er lån med et meget lavt loft, men derimod leder efter lån, hvor loftet er noget højere – men til gengæld også har lidt renter, så kan du heldigvis finde masser af låneudbydere på nettet som Vivus.dk.

vivus-lån

Og sammenlignet med for bare 10 – 15 år siden, så er det i den grad blevet meget nemmere og hurtigere at låne penge på nettet. Oftest skal du blot gå ind på låneudbyderens hjemmeside, hvor du oftest finder en slider, som på Vivus, hvor du blot indstiller slideren til, det beløb som du ønsker at låne, samt den løbeperiode, som du vil afdrage over. Derefter sender du ansøgningen af sted, og du får svar efter ganske kort tid.

Du kan eksempelvis benytte dig af følgende låneudbydere:

 • SparNord
 • SparXpress
 • Basis Bank
 • LånLet
 • L’easy Minilån

Og der er mange, mange flere låneudbydere at vælge imellem. Det vigtigste du skal være opmærksom på er, størrelsen på renten, løbsperioden og ÅOP’en. Her kan det være en god ide, at du sammenligner forskellige lånetilbud og vælger det billigste.

Dette skal du overveje, inden du optager lån

Men inden du nu drager ud på nettet og shopper nye gratis lån, så er det vigtigt at du får gjort op med dig selv, om du i virkeligheden har brug for et lån – også selvom det er helt gratis. Der kan være masser af fordele ved at låne penge – især store ting som en bil, båd eller et nyt hjem. For her er renterne ganske enkelt meget lavere, og med enkelte lån kan du faktisk også få op til 10 års afdragsfrihed.

Men ved forbrugslån er lånebeløbet oftest en noget mindre størrelse og afdragsperioden også væsentligt kortere – men trods det, så er renten oftest meget højere. Du kan eksempelvis finde kviklån, hvor renterne ligger på over 200 %.

Har du derfor ikke andre muligheder end at tage et lån, så find et der er gratis og få betalt lånet af så hurtigt som muligt – så er du bedre sikret, hvis din privatøkonomi nu skulle ændre sig på sigt.

Hvad består et lån af?

Når du skal låne penge, er det en rigtig god ide, at du ved, hvad et lån består af – gratis lån såvel som berentet lån. Generelt, så er der en række forskellig udgifter forbundet med at låne penge – det er:

 • Evt. stiftelsesgebyrer
 • Rente
 • Evt. PBS gebyrer

Det er dog heldigvis meget let at se, hvor meget dit lån kommer til at koste dig, for loven kræver nemlig total gennemsigtighed i de totale låneomkostninger. Men ofte medtager de forskellige låneudbydere ikke, hvad det kommer til at koste dig i PBS-gebyrer, eller hvis du vælger at betale med en månedlig faktura med posten. Sådanne gebyrer er sjældent gratis, og det er ikke unormalt, at du betaler op mod 50 kroner om måneden per faktura. Sådan en udgift kan godt løbe op i mange penge, hvis du har valgt et lån med en lang løbetid.

RKI og lån?

Hvordan fungerer det egentlig med at optage lån, hvis man står i RKI? Det kan være ganske svært at optage et lån – særligt et gratis lån, hvis du står i RKI. Det er nemlig et register over dårlige betalere, og det er ikke uden grund, at du er havnet i RKI.

Du kommer ikke i RKI, fordi du glemmer at betale et afdrag til tiden, men derimod hvis du misligholder din gæld adskillige gange. Det er netop derfor, at låneudbydere ikke vil låne penge til folk i RKI. Men hvad kan du så ellers gøre, hvis du lige står og mangler penge? Du kan:

 • Tage en snak med banken
 • Få en ven eller mor eller far til at kautionere for lånet

Det første sted, du skal gå hen er helt sikkert banken, for de kender dig og din økonomi bedst. De kan derfor være dem, som er nemmest at snakke med, hvis du har været god til at afdrage på dine lån.

Hvis du derimod ikke har været god til det, så er de også de sværeste til at overtale. Her kan du derfor være nødsaget til at få en venner eller et familiemedlem til at kautionere for dig – det vil sige, at de hæfter for lånet, hvis du ikke overholder dine forpligtelser.

Konklusion

Gratis lån kan ganske rigtig være svære at finde derude, men de findes der – hvis du altså leder ordentligt efter, og hvis du kigger de rigtige steder naturligvis. Med denne guide skulle du i hvert fald gerne være klædt godt på til dit næste gratis lån.

Mck.dk

  Lukket for kommentarer.